2012-01-09

-MAN TAGER VAD MAN HAVER-

Idag ekade kylskåpet tomt och lika så plånboken. 
Vad gör man då för att få ihop lite mat... jo man tager vad man haver som Kajsa Varg sa.
Så med lite god fantasi och några få råvaror i kylen, någon i frysen och ett litet inköpt av någon annan så fick jag idag i hop en störtgod pastasås som jag absolut ska göra igen.

KYCKLING PASTASÅS

2 kycklingfileer
Några svampar
1 paprika
En burk creme bonjour vitlök och örter
En burk creme fraiche
Salt
Peppar

Börja med att tärna svampen och steka den i en panna så den får färg och vattnas ut.
Tärna kycklingen och stek den genomfärdig med lite salt och peppar.
Blanda ner paprika, svamp, creme bonjour och creme fraiche i pannan och låt puttra ihop.
Krydda ev med mer salt och peppar, och ev någon annan krydda du gillar, jag tog lite chilikrydda.
Servera med pasta.

Snabbt, lätt och gott....


Inga kommentarer: